KLUB ČESKÝCH TURISTŮ - Vaše dobrá značka  KČT značky

Vyhledat

 

« zpět

Konické štrapáce

PořadatelKČT odbor TJ Spartak Přerov
Místo konáníKonice, okres Prostějov
Start23.06.2018, čas: 6.30–9.30 hod., Konice, restaurace Na bytovkách

GPS:
Cíl23.06.2018, čas: 10.00–19.00 hod., Konice, restaurace Na bytovkách

GPS:
Číslo mapy KČT
Ubytování
Přihlášky? - 30.11.-0001
WWW
Facebook
Poznámka

130 let KČT
100 let republiky
Turistická známka
Dvoustovka
IVV
Pěší turistika6–50 km
Turistika mládeže

Kontakt
Stanislav DOSTÁL tel.: 581332104 / 720675313, e-mail: standa.dost@seznam.cz, web: www.stdostal.unas.cz
Sokolská 12, 75002 Přerov





Turistická známka
Dvoustovka
IML
Pěší turistika
Turistika mládeže

Nejbližší turistické akce

Konické štrapáce

Konické štrapáce

22.06.2024 - KČT odbor TJ Spartak Přerov, Konice, okr. Prostějov, 47. ročník, Litovel Klasik Restaurant, Sportovní 205, Konice

Na kole okolo Konice

Na kole okolo Konice

22.06.2024 - KČT odbor TJ Spartak Přerov, Konice, okr. Prostějov, 26. ročník, Konice, Litovel Klasik Restaurant, Sportovní 205

Putování za bohutínskou žábou

Putování za bohutínskou žábou

22.06.2024 - Obec Bohutín, KČT odbor Šumperk, Bohutín, okr. Šumperk, 46. ročník, tělocvična Bohutín

Pochod s Jindřichem

Pochod s Jindřichem

05.07.2024 - Obec Jindřichov, Jindřichov, okr. Šumperk, 3. ročník, Fotbalové hřiště

Turistická šedesátka Kelišové a Jujinga

Turistická šedesátka Kelišové a Jujinga

06.07.2024 - KČT odbor Klub Dobrý hospodář Olomouc, Olomouc, okr. Olomouc, ZA SKLEM, třída 1. máje 832/16 Olomouc – Lidový dům


Generální partner:

Hlavní parneři:


Další partneři:

   

 

 

 

Tyto stránky používají Cookies, které pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom mohli cookies používat, musíte nám to nejprve povolit.


Nastavení cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Nelze deaktivovat.
Analytické a reklamní cookies nám umožňují měření výkonu našeho webu a našich reklamních kampaní. Vypnutím ztrácíme možnost analýzy výkonu, optimalizace našich opatření i personifikaci.

Odmítnout