KLUB ČESKÝCH TURISTŮ - Vaše dobrá značka  KČT značky

Vyhledat

 

 

« zpět

Hraničářská 30

PořadatelKČT, odbor Union Cheb
Místo konáníCheb, okr. Cheb
Ročník37. ročník
Loňských účastníků152
Start
  • 06.09.2019
  • čas: Pá 17:00–19:00, So do 20 km 6:30–11:00, So nad 20 km 6:30–9:00, Ne 6:30–9:00
  • Cheb, Integrovaná střední škola, Komenského 29
  • GPS: 50.08031N, 12.37249E
Cíl
  • 08.09.2019
  • čas: Pá+So 22:00, Ne 13:00
  • Cheb, Integrovaná střední škola, Komenského 29
  • GPS: 50.08031N, 12.37249E
Číslo mapy KČT1,2
UbytováníAno
WWW
Poznámka
Pěší turistika5–50 km
Cykloturistika30–110 km
IVV / IML
Turistická 200
KontaktIng. Jan ŠAFÁŘ, Cheb, js.sl@seznam.cz, tel.: 776161394

Pěší turistika
Cykloturistika
IML
Dvoustovka
Hraničářská 30  (754.1 kB)


Nejbližší turistické akce

Jarní setkání turistů Karlovarské oblasti

Jarní setkání turistů Karlovarské oblasti

23.03.2024 - KČT, odbor Karlovy Vary, Šemnice-Dubina, okr. Karlovy Vary, 24. ročník, individuální

Na Bílou vodu pro velikonoční vajíčko

Na Bílou vodu pro velikonoční vajíčko

27.03.2024 - KČT, odbor Chodov, Chodov, okr. Sokolov, 7. ročník, Chodov, autobusové nádraží

Velikonoce na Slánsku

Velikonoce na Slánsku

28.03.2024 - KČT, odbor Krušné hory Sokolov, Slaný a okolí, okr. Kladno, dle propozic

Valečský velikonoční špacír

Valečský velikonoční špacír

30.03.2024 - KČT, odbor Barokní Valeč, Valeč, okr. Karlovy Vary, 4. ročník, Státní zámek Valeč

První jarní vejšlap

První jarní vejšlap

06.04.2024 - KČT, odbor Krušné hory Sokolov, Nejdek a okolí, okr. Karlovy Vary, 59. ročník, dle propozic


Generální partner:

Hlavní parneři:


Další partneři:

Tyto stránky používají Cookies, které pomáhají zjistit, jak jsou stránky využívány. Abychom mohli cookies používat, musíte nám to nejprve povolit.


Nastavení cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Nelze deaktivovat.
Analytické a reklamní cookies nám umožňují měření výkonu našeho webu a našich reklamních kampaní. Vypnutím ztrácíme možnost analýzy výkonu, optimalizace našich opatření i personifikaci.

Odmítnout